Sivut

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Pieniä agilitykoiria

Camin agilityharrastus meinasi jäädä tauolle, kun treenipaikkamme Purina meni käyttökieltoon. Saimme kuitenkin onneksi korvaavan vuoron Hakkilasta, minkä lisäksi saimme vielä yhden peruutuspaikan samaisesta paikasta, joten Cami pääseekin treenailemaan nyt loppukaudella kahdesti viikossa. Ihan huippua!

Sekä eiliset että viime torstain treenit menivät aivan loistavasti. Pienen valkoisen treenimotivaatio oli huipussaan, ja pikkuinen tuntui nauttivan ihan hurjasti! Innokkuutta saattoi toki lisätä myös se, että pikkuriiviö jätettiin kotiin eli se oli kerrankin poissa jaloista naskalihampaineen. Torstaina tehtiin paljon keppejä erilaisilla lyhyillä radoilla, ja tuohan pujotteli kuin mikäkin konkari. :) Sitä väärältä puolelta ohjausta pitää kyllä edelleenkin harjoitella ja paljon. Eilinen rata olikin sitten hyvää valssitreeniä ohjaajalle, ja yllättäen palaute kouluttajalta oli kerrankin positiivista. Muutaman kerran on tullut huomautuksia ei-niin-kauniista jalkojenkäytöstä ja yleisestä kömpelyydestä ohjauskiemuroita tehdessä, mutta harjoittelusta on ilmeisesti ollut vihdoin jotain hyötyä. Kokonaisuudessaan molemmista treeneistä jäi tosi hyvä mieli. :)

Jemmakin on jo aloittanut oman agilityuransa tutustumalla Ikea-putkeen. Vaaleansininen putki on pentusen mielestä tosi huippu juttu. :) Jemma käyttää putkea sen varsinaisen käyttötarkoituksen lisäksi mm. nukkumiseen ja yleiseen hengailuun.

Ei kommentteja: