Sivut

lauantai 26. maaliskuuta 2011

12 viikkoa

Meidän kuopus täyttää tänään 12 viikkoa! Vierailimme eilen entisessä työpaikassani Mevetissä hakemassa Jemmalle ekat rokotukset. Jemma oli ehkä maailman reippain pieni pentunen! Omaa vuoroaan odotellessa se leikitti parikymmenkiloista sakemanninpentua ja käytti loppuajan popsimalla nameja, joita se tienasi nätisti olemalla, istumalla ja käsikosketusta treenailemalla. Namien syömistä jatkettiin tutkimuspöydällä, eikä se herkuttelun lomassa edes huomannut piikkiä. Hampaiden katsominen ja muut tutkimukset sujuivat nekin mukavasti. Häntä taisi heilahdella ihan koko reissun ajan. :)


Bussilla matkustamista me ollaan treenailtu paljon vähemmän, mitä oli tarkoitus. Se sujuu kuitenkin jo yllättävän hyvin. Lääkärireissun jälkeen Jemma kiipesi itse bussiin, käveli omalle paikalle ja kävi maaten lattialle pienen piippailun jälkeen. Reipas tyttö. :)


Jemma ottaa vetoleikit vähän Camia rennommin :)

Torstaina Jemma kävi leikkimässä russelipoika Snadin kanssa. Koirilla näytti olevan oikein hauskaa, ja reissu olikin oikein onnistunut, menomatkaa lukuun ottamatta. Menomatkalla bussissa oli tosi kuuma ja bussi oli ihan täynnä ihmisiä. Koska olin ajattelemattomuuttani antanut Jemmalle ruuan vähän ennen lähtöä, neidillä tuli bussissa paha olo, ja puoliksi sulaneita nappuloita oli pitkin emännän vaatteita ja bussin käytäviä. Voi kun ihanaa. Onneksi ihanat kanssamatkustajat lahjoittivat meille nenäliinoja sen jälkeen, kun oma pakettini oli jo päässyt loppumaan. :) Ja onneksi oksut osuivat omaan syliini, eivätkä lentäneet kaaressa vierustoverin päälle. Mitä tästä siis opimme: ei ruokaa ainakaan muutamaan tuntiin ennen bussimatkaa. Varsinkaan jos matka kestää vähänkin pidempään. Toivottavasti tämä pahoinvointitaipumus menee ohi Jemman kasvaessa, oksentelu ruuhkabussissa kun ei ole kovin siistiä. Saimmekin eilen eläinlääkäristä mukaan paketillisen Cereniaa pahoinvointia estämään, jos tuo oksentelu alkaa olla toistuvaa. Onpahan sitä nyt sitten ainakin varalla, jos jossain vaiheessa tulee tarvetta.

Snadi

Ei kommentteja: