Sivut

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Lunta ja paljaita peppuja

Eilen tulikin taas ihan kunnolla lunta, eikä lunta rakastavan pienen ipanan riemulla ole rajoja! Siellä se mönkii ja loikkii hangessa, eikä malttaisi millään tulla takaisin sisälle. Ihan pöhkö pentu. :) Perjantaina Jemma pääsi perinteiseen viikonloppukylpyyn, jonka jälkeen harjoittelin taas trimmerin käyttöä ja trimmailin sen pepun vähän paljaammaksi. Aikaa meni ihan kivasti, ja pidempiä karvoja jäi näköjään hapsottelemaan vähän sinne sun tänne. Toimenpide sujui kuitenkin ihan mukavasti ja pieni riiviö alkoi kuorsaamaan kesken trimmailun. Oi.

3 kommenttia:

Anni ja Luna kirjoitti...

Kiva löytää uusia portugeesiblogeja. Ihana tuo viiminen kuva. Jemma tuntuu olevan aika konkari trimmerin kanssa, vähäisestä iästään huolimatta. Meillä ei ollut pentuaikoina puhettakaan nukkumisesta kun trimmeri oli lähettyvillä, eikä Luna pidä siitä vieläkään. Nykyisin se on kuitenkin sentään käsiteltävissä. :)

Anne kirjoitti...

Kasvattaja oli tuon jo pariin kertaan trimmannut, ja oman koneen ostin saman tien, kun halusin totuttaa pentusta siihen pienestä asti. Meillä on tuon bichonin kanssa vähän hankalaa tuo turkinhoito, se kun vihaa föönaamista yli kaiken, vaikka olen sitä yli kolme vuotta turboföönillä kuivaillut. Näiden ikuisten föönitappeluiden jälkeen teen kaikkeni, että Jemma tottuu kaikenlaiseen turkinhoitoon mahdollisimman hyvin. Oon ite vielä tosi hidas tuon koneen kanssa, joten ihan hyvää treeniä mullekin ajella tuota vähän useammin. :)

Luna on tosi sievä portugeesineito. :) Ja törmäsinpä sivuillanne myös pieneen valkoiseen, aivan ihana sekin!

Anni kirjoitti...

Niinhän se kannattaa ajoissa aloittaa. Pääsee ite paljon helpommalla. Ja kerta toisensa jälkeen trimmi onnistuu paremmin. Portugeesitrimmi kun on onneksi niin helppo.

Pieni valkoinen pörriäinen on vanhempieni bolognese Minttu, joka täyttää jo 4.