Sivut

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joululomailijat

Joululomaa odotettiin tänä vuonna enemmän kuin koskaan, kiitos siitä kuuluu rankalle klinikkavuodelle. Kuluneet pari viikkoa ollaan lepäilty, leikitty paljon ja riehuttu ulkona. Joulua edeltäväksi viikonlopuksi ajelimme Jyväskylään Villen sukulaisia moikkaamaan. Lunta oli sielläkin paljon ja sää oli muutenkin mitä mainioin, tosin -25 asteen lämpötila ei sitten ollutkaan ihan pienen valkoisen mieleen. Toppahaalari kun ei ole Camin mielestä se maailman siistein juttu. :)

 

Aatonaattona ajelimme takaisin Helsinkiin, ja joulun vietimme perinteiseen tapaan vanhempieni luona Päiväkummussa. Hyvää ruokaa, hyvää seuraa, paljon ulkoilua ja pehmoisesta lumihangesta nauttimista. Ja kaiken keskipisteenä kaksi maailman onnellisinta pientä koiraa. 

 
 Konnapoika Kamu poseerasi myös kameralle :)
3 kommenttia:

Iskä kirjoitti...

Kiitos vaan mukavasta Jouluseurasta :). Kivahan noiden likkojen kanssa oli temmeltää umpihangessa, kun sitä näyttää vuosi vuoden jälkeen täältä etelästäkin löytyvän.

Anne kirjoitti...

Kamerasta olisi löytynyt myös semmoisia hauskoja Iskä ja Jemma lumihangessa -aiheisia kuvia. :) Aika kovaa te juoksitte!

Iskä kirjoitti...

Laita jakoon vaan :)