Sivut

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hyvän mielen koiria

Portugalilainen energiapakkauksemme on kunnostautunut jälleen talviharrastusten parissa. Hankifrisbee, syvässä lumihangessa tasajalkaa hyppiminen ja lumessa muulla tavoin möyriminen sekä tietysti  jäätyneen koirankakan maistelu ovat tärkeä osa Jemman päiväohjelmaa tähän aikaan vuodesta. Jos neiti saisi itse valita, se touhottaisi ulkona aamusta iltaan, vaikka sitten ihan itsekseen omia outoja leikkejään leikkien. :)
Pieni valkoinenkin on talven tultua innostunut ulkoilusta. Lumihangessa kipittäminen ja lumiauran leikkiminen nassua hangessa työntäen on hirmuisen hauskaa puuhaa. Edellyttäen tietysti, että ulkona tarkenee joko ilman vaatteita tai korkeintaan pelkän villapuseron kanssa. Toppatakit ja -haalarit eivät tunnetusti ole tämän neidin suosiossa, joten kovemmalla pakkasella Cami viihtyy parhaiten sisätiloissa lempparileluilla leikkien, luita nakerrelleen ja rapsutuksia kerjäten. :)


 

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Iso tyttö jo tuo Jemmakin, niin se aika rientää. Näenkö väärin vai ovatko Camin silmänaluskarvat todellakin vaalentuneet? Vai oletko kenties manipuloinut kuvaa?
Kaunis koirapari nuo sinun tyttösi.♥

Anne kirjoitti...

Onhan tuo nassu tainnut hieman vaalentua. :) Ja viime trimmissä lähtivät ne pahiten värjääntyneet karvat, mikä myös muutti ilmettä jonkin verran. En tiedä, olisiko lähes naudattomalla ruokavaliolla jotain tekemistä nassun vaalentumisen kanssa, varmaan ihan mahdollista.