Sivut

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Jemma ulkoilee


Tällä viikolla on ollut niin ihanan talvisia ulkoilukelejä, että ollaan ulkoiltu tosi paljon. Koulupäivät ovat olleet mukavan lyhyitä, ja ollaankin lähdetty joka päivä pitkälle lenkille heti luentojen jälkeen.  Tarkoitus on kyllä ollut tehdä koulujuttuja myös iltapäivällä kotona, mutta lenkillä käyminenhän on ehkä paras syy luistaa siitä. Saa raitista ilmaa ja hyvän mielen. Ja koiran väsytettyä. :) Camikin on ulkoillut aika paljon, mutta pidemmät lenkit ollaan tehty ihan kahdestaan Jemman kanssa.

 
Jemma rakastaa lunta! Tai siis lunta, juoksemista ja leikkimistä. Voi sitä riemua, kun tuo sinkoilee lumihangessa pää viidentenä jalkana. :) Lumipaakkuja sulatellaankin sen seurauksena turkista vähän väliä. Vaikka Jemma kävisi ihan vain pikaisesti pissalla ulkona, se onnistuu näyttämään siltä kuin olisi sukellellut hangessa tuntikausia.
Tykkään ihan tosi paljon Viikin ulkoilumaastoista. Täällä on Jemmalla tilaa juosta, ja varsinkin päivisin lenkkipoluilla ja pelloilla on tosi hiljaista. Vielä kun jaksaisi raahata ihan oikean kameran mukaan lenkille, niin ei tarvitsisi kännykällä räpsiä näitä kuvia.. :)

Ei kommentteja: