Sivut

maanantai 28. helmikuuta 2011

Tutustumista ja totuttelua


Cami ei ollut ihan onnensa kukkuloilla tavatessaan pikku-Jemman, mikä oli ihan odotettavissakin. Se ei mitenkään liiaksi rakasta pentuja, etenkään niitä jotka mutustelevat sen häntä- ja säärikarvoja. Cami onkin yrittänyt lähinnä vältellä pentusta ja viettää melkein kaiken aikansa sohvalle juniorin ulottumattomissa. Aamupäivällä alkoi jo kuitenkin yllättäen näkyä pieniä merkkejä mahdollisesta tulevasta ystävyydestä, kun pikkuiset yrittivät vähän jotain leikintapaista ollessamme ulkona. Ihanat. :)

"Moi kuka sä oot? Miks sun pepussa ei oo karvaa?"


"Ja sit tää olis niinku tän kaveri!"
"Joo ei.."


Tuli hepuli.
3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Voi mikä ihanuus - Jemma! Onnea ihan superpaljon pikkupirpanasta! :)

Hyvinhän Camin ja Jemman yhteiselo on sitten alkanut sujumaan, nuo kuvatkin on ihan mainiot :) Meillä nuo on leikkineet vasta kerran yhdessä, vaikka niillä tuota yhteiseloa on jokunen päivä enemmän kertynyt.. ;)

Anne kirjoitti...

Joo olin ihan yllättynyt itekin, Camin tuntien tilanne voisi olla aika paljon pahempikin. ;) Cami osaa onneksi sanoa Jemmalle aika napakasti, jos se käy liian rasittavaksi. Tämäkin oli mulle yllätys, yleensä Cami näyttää vähän hammasta ja luulee, että pennut uskoo sitä.. :D

Voitais yrittää nähdä jossain välissä, kunhan tuo nyt pari päivää tässä vielä kotiutuu. Kaikki koirakontaktit on oikein tervetulleita lähiviikkojen aikana, portugeesikontakteista nyt puhumattakaan. :)

Laura kirjoitti...

Hyvä että Cami osaa myös pitää puolensa :) Joo nähdään ihmeessä! Mä niin haluan nähdä pikku Jemman, on se vaan noissa kuvissakin ihan tajuttoman söpö. Pentukuume tosin saattaa taas nostaa päätään, kuten näin keväisin yleensä käy.. ;)
Koskas teille sopisi?