Sivut

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ihana pieni agilitykoira!

Maanantaina oli pitkästä aikaa treenit Purinalla, kuukauden treenitauon jälkeen. Ilmeisesti pieni tauko teki taas ihan hyvää Camille, koska se oli ihan mahtava! Tehtiin pientä radanpätkää ja lisäksi erikseen keppejä ja keinua. Radalla vauhtia oli jo melkein liikaakin. Haistelusta ei ollut tietoakaan, sen sijaan Cami haki suorituksen jälkeen aina katsekontaktia, jotta olisi päässyt uudelleen esteille. :) Ihanaa! Oma pieni agilitykoirani.

Kuva: Emmi Lavikka

Radalla oli myös A-este, mitä uskaltauduttiin kokeilemaan. Yritetään kuitenkin vähän vielä varoa olkapäätä, eli alas tullessa yritän saada Camin hidastamaan niin, ettei se vyöryisi kovalla vauhdilla etukroppansa päälle. Tämä onnistuikin ihan hyvin. Yksi pieni kompastuminen sattui kuitenkin kiipeämisvaiheessa, mutta ilmeisesti ilman mitään haavereita. Vauhtia taisi vain olla vähän liikaa suoran putken jälkeen.

Keppien kanssa on tapahtunut aika hyvin kehitystä viime kuukausien aikana. "Väärältä" puolelta ohjaamista pitäisi harjoitella ja paljon, samoin oikeaa sisäänmenoa kepeille pitäisi yrittää vahvistaa vielä lisää. Aika hyvin Cami kyllä osaa jo hakea oikean välin, kunhan vain maltan ohjata sen kunnolla kepeille. Keinutreenikin sujui ihan hyvin. Joinain päivinä Cami rakastaa keinua, jolloin se suorittaa sitä myös ilman lupaa. Toisina päivinä taas keinu on ehkä maailman pelottavin asia. Ota tuosta nyt sitten selvää. Joka tapauksessa maanantaina tapahtui lähinnä tuota ensin mainittua.. :)

Nyt sitten vain lumien sulamista odottelemaan, jotta päästään treenailemaan useammin. Ehkä tuosta voisi kesään mennessä saada jopa sen pienenpienen kisakoiran. :)

Ei kommentteja: