Sivut

torstai 16. syyskuuta 2010

Agilityä ja hyvää mieltä

Käytiin tänään pitkästä aikaa Ojangossa kokeilemassa esteitä. Oli hurjan kivat treenit! Onnellinen pikkukoira juoksi esteeltä toiselle ihan hirmuista vauhtia, puomillakin vauhtia oli jo melkein liikaa. Hepuleita tuli vähän väliä, mutta jaksoi se pieni aina välillä keskittyäkin. :) Lisää tällaisia hyvän mielen treenejä! Jätettiin nyt A kokonaan pois ja laskettiin rimat vauvakorkeudelle, ja ainakaan vielä ei näy merkkejä ontumisesta. Katsellaan nyt pari päivää, että miten tuo riehuminen vaikuttaa. Olkapää ei ole viime lääkärikäynnin jälkeen oireillut ollenkaan, ja nyt sitten jännitetään että miten tuo hyppiminen sen kuntoon vaikuttaa.

Ilmoitin Camin nyt ainakin alustavasti syksyllä alkaviin agilitytreeneihin. Seuraillaan olkapään kuntoa ja mennään sen ehdoilla, mutta toivon mukaan pystytään ainakin jossain määrin agilityä jatkamaan.


Cami pääsi vähän leikkimäänkin mukana olleiden Frodo-lagoton ja Miina-chihuahuan kanssa. Aika vähänhän meidän pikkuisella on kavereita, kun se on ollut aina niin kovin arka, ja nämä kaksi ovat niitä harvoja, joista se tuntuu tykkäävän. :) On se kyllä tainnut viime aikoina vähän reipastua, ja muutaman kerran se on yrittänyt ihan oikeasti leikittääkin vieraita koiria. Yleensä se vieraisiin tutustuessaan ensin jännittää ihan hulluna, ja jännitys sitten purkautuu hurjana hepulina, mitä muut eivät ehkä aina ymmärrä. Viime aikoina on kuitenkin ollut nähtävissä ihan normaaliakin leikkimistä ja leikkinkutsumista, kunhan se vain saa ensin tutustua rauhassa. Ja mielellään purkaa ne pahimmat jännitykset sillä pienellä hepulilla..


Nyt meillä onkin sitten kotona aika väsynyt pieni hauveli. Ensi kerralla pitää muistaa ottaa kamera mukaan agitreeneihin, niin saataisiin blogiinkin vähän vauhtikuvia. :)

Ei kommentteja: