Sivut

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Erilainen pääsiäisloma

Tänä vuonna pääsiäisloma kuluu mukavasti eläinsairaalassa päivystäen, joten perinteinen Päiväkummun reissukin jäi luonnollisesti väliin. Cami sai kuitenkin kutsun Päiväkumpuun yökyläilemään, ja siellä se nyt lomailee tyytyväisenä. Meno on ollut kuulemma aika villiä. :) Jemman kanssa yritän viettää laatuaikaa päivystysvuorojen välissä, ja se onkin ollut taas niin helppo ja hyvinkäyttäytyvä koira, kun isosisko ei ole paikalla. Jotenkin tuntuu, että nämä ovat kumpikin oikein mainioita koiria ollessaan erillään toisistaan, mutta saman katon alla meno on välillä jokseenkin hermoja raastavaa. :) No, on meillä silti jo vähän ikävä Camia.


Kuvat ovat kiirastorstain lenkiltä. Sää oli ihan mahtava! Cami poseerasi kameralle tuttuun tapaan namien toivossa, mutta Jemma keskittyi lähinnä viimeisissä lumikinoksissa rymyämiseen. Ehkä parempi niin. Sillä kun on hieman jäykähkö poseeraustyyli. :)

Iloista pääsiäistä kaikille blogin lukijoille! :)

Arvatkaapas muuten, kuka heitti tänään talviturkin? Eikä tainnut tulla edes kylmä, kun piti kastautua oikein toiseenkin kertaan..

1 kommentti:

Hanne kirjoitti...

Niin se on koirillakin, että seura tekee kaltaisekseen. Yksilöinä ollaan ihan oma itsensä, mutta laumassa ja yhdessä samaistutaan toisiin ja käyttäydytään eri sääntöjen mukaan. Pätee ihmisiinkin.
Suloisia ovat molemmat koirasi, ihan erilaisia, mutta ihania.