Sivut

tiistai 20. joulukuuta 2011

Hammaslääkärissä

Pieni valkoinen piipahti tänään työpaikallani hampaiden puhdistuksessa. Oli kieltämättä aika jännää, kun siinä pöydällä makasikin oma koira vieraan koiran sijaan. Putsasin hampaat ultraäänellä, ja Cami oli toimenpiteen ajan tipassa ja suonensisäisessä anestesiassa. Tarkistin ehkä noin tuhat kertaa, että tyyppi hengittää vielä ihan normaalisti. Ihan tosi stressaavaa puuhaa.

Tämä oli Camin ihan ensimmäinen hammaskivenpoisto, ja siihen (ja koiran kokoon) nähden hammaskiveä oli mielestäni aika vähän. Suurin osa oli hampaiden sisäpinnoilla, jonne on vaikea päästä harjan kanssa. Hampaat olivat muutenkin ihan hyvässä kunnossa lievää ientulehdusta lukuun ottamatta. Nyt pitäisi vielä vähän tsempata sen harjailun suhteen, niin ehkä jatkossa välttyisimme näiltä tylsiltä (ja niin kovin turhilta) toimenpiteiltä.


Nyt pikkuinen nukkuu tyytyväisenä tuolla sängyllä vällyjen alla. Camin mielestä rankinta koko jutussa taisi olla se, että aamiainen jäi tänään väliin. Huomenna taitaa siis olla edessä tupla-aamiainen. :)

2 kommenttia:

Iskä kirjoitti...

Hyvä, että reikiä nolla. Ja hyvä, että pienestä valkoisestakin taas ilmestyy kuvia tänne :)

Anne kirjoitti...

Muutama pienen valkoisen kuva odottelee edelleen blogiin pääsyä tuolla tietokoneen uumenissa. :)