Sivut

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Juhannuskoiria

Vietimme juhannusta perinteisesti Päiväkummussa. Syötiin hyvin ja nautittiin kivoista ilmoista. Reissu venyi hieman suunniteltua pidemmäksi, joten omien ruokien loputtua karvakorvat söivät innoissaan possunfilettä ja broileria, jotka eivät mahtuneet grilliin. Nam. :) (tai no Jempun broilerit päätyivät kyllä myöhemmin auton takapenkille, koska mukulakivillä ajaminen oli pentuselle vähän liikaa..)

Äiti koulutti koiria :)Cami pääsi perjantaina Ojankoon tekemään pientä radanpätkää. Oli muuten yllättävän paljon muitakin treenaajia juhannusaattona.


Saatiin meidän rata videolle, voi apua miltä mun ohjaaminen välillä näyttää. :D Ei mikään ihme, että pieni valkoinen viipotti huimaa vauhtia väärille esteille. Sinnehän mä sen selvästi ohjasin.. Radan lainasin täältä ja muokkailin siitä vähän meille sopivamman.


Ainiin. Posti toi eilen paksun kirjekuoren. Allekirjoittanut on nyt sitten ihan virallisesti eläinlääketieteen kandidaatti! (eli siis puolet opinnoista suoritettu) Aika huippua! :)


3 kommenttia:

Iskä kirjoitti...

Onnea vaan kandille ja kiitos mukavasta Juhannusseurasta. Onkohan meillä täällä pölyä, kun Cami "aivastelee" ja tuhisee jatkuvasti? Kumma kyllä se loppuu vähäksi aikaa, kun saa namia. Ettei vaan huijaa meitä :o)

Anne kirjoitti...

Huomio-aivastukset on huippuja! :D

Hanne kirjoitti...

Paljon onnea opintosaavutuksesi johdosta! Kyllä koiriesi kelpaa, ovat hyvissä käsissä...