Sivut

tiistai 24. toukokuuta 2011

Malla-sisko

Tultiin koirien kanssa lauantaina Jyväskylään, kun mulla on vielä viikko teurastamoharjoittelua jäljellä. Pieni valkoinen jäi tänne viihdyttämään emäntäänsä, kun taas Jemma suuntasi jo yhden yön jälkeen takaisin kohti Helsinkiä Villen mukana. Se saa olla tämän viikon hoidossa vanhempieni luona Päiväkummussa. Kovastihan nuo olivat aluksi portugeesipennun hankkimista vastaan, mutta ipana on viime kuukausien aikana sulattanut aika tehokkaasti sydämiä myös siellä päin. Hyvä niin, hyville hoitopaikoille on aina tarvetta. :)

Vaikka Jempun Jyväskylän reissu jäikin kovin lyhyeksi, tylsä se ei ollut. Lauantaina oli treffit ihanaisen Malla-siskon kanssa, ja oli muuten aika mahtavat leikit noilla. :) Käytiin kävelemässä pieni pururatalenkki (tai siis omistajat kävelivät), josta pentusille kertyi kilometrejä varmaan lähemmäs viisikymmentä kaiken sen juoksemisen, pomppimisen ja ojissa kahlailun jälkeen. Ihania!







Sunnuntaina Jemma pääsi vielä vähän kahlailemaan järvenrantaan, kytkettynä tosin, koska Cami (=Jemman pieni valkoinen kurapyyhe) oli mukana suhteellisen puhtaassa turkissansa. Eihän tuo pentu aluksi edes tajunnut, että järvessä on vettä, vaan haahuili siinä rannassa ihan kaikessa rauhassa. Voi sitä riemua, kun se vihdoin hoksasi sen ison jutun olevankin vettä! No, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.. :)





Ei kommentteja: