sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Pörröpää

Tultiin taas pitkästä aikaa Päiväkumpuun viikonlopun viettoon ja samalla iskää onnittelemaan. Pikkuneiti on siis taas saanut rapsutuksia ja muuta huomiota enemmän kuin tarpeeksi, ja iskää on juoksutettu ympäri taloa niin kuin isänpäivänä kuuluukin! Jouduttiin eilen kunnon kaatosateeseen, ilman kurahaalaria tietysti, joten viikonloppua on vietetty hieman kiharammassa turkissa.. :)

2 kommenttia:

HooPee kirjoitti...

Blogi täynnä sööttejä koirankuvia, voisiko olla jotain kauniimpaa? Cami tuntuu olevan hyvin kuvauksellinen koira, pieni linssilude. Olen näkevinäni sen ilmeissä pientä poseerausta...
Luin vähän noita vanhoja tekstejä tässä samalla. Camin vointi tuntuu nyt olevan jotakuinkin hyvä, eikös vaan?
Paljon terveisiä meiltä!

Anne kirjoitti...

Cami kyllä lähinnä vihaa kameraa ja yrittää usein liueta paikalta, kun kamera otetaan esille. Yleensä joudun siis räpsimään kymmeniä kuvia saadakseni yhden hyvän otoksen. Toki on myös niitä päiviä, jolloin kaikki ylimääräinen huomio on kivaa, ja silloin se saattaa jopa vähän poseeratakin. :)

Cami on tosiaan voinut todella hyvin verrattuna viime kesään. Jäljellä on enää tavallista runsaampi silmävuoto, ilmeisesti pitkistä tippakuureista johtuen. Se ei kuitenkaan haittaa Camia mitenkään, vaikka näyttääkin vähän hassulta. Lisäksi meillä on uutena riesana sarveiskalvon epiteliaalinen dystrofia eli eräänlainen aineenvaihduntasairaus, joka saattaa olla seurausta maksan toiminnan heikkenemisestä viime kesänä. Senkin pitäisi kuitenkin olla vaaraton koiralle. Jossain välissä olisi tarkoitus kirjoitella enemmänkin Camin tämänhetkisestä voinnista.

Terveisiä ja jaksamista myös teille!